Társadalmi szerepvállalás

Családbarát Munkahely

Az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság a családbarát megoldások, a munka-magánélet optimális egyensúlyának kialakítása valamit az egészséges életmód elkötelezett támogatója. A szervezeti kultúra kialakításában a munkatársak és vezetők egyaránt részt vállalnak, mindig új ötletekre nyitottan. A folyamatos fejlődés közös igény, így 2016-ben és 2019-ben a szervezet elnyerte a Családbarát Munkahely címet. Többek között ennek is köszönhetően az elmúlt években sok elképzelés valósulhatott meg (sporttámogatás, egészségügyi szűrések támogatása, napközis táborok, családi rendezvények, stb.), s további tervek megvalósítása is folyamatban van.

Főigazgatóságunk 2017 óta a társadalmi felelősségvállalás jegyében több ügyet is támogatott, dolgozóinak elkötelezett munkájával kórház gyerekosztályának díszítő festését, idősek otthonában végzett segítő munkát, játszótér felújítást és szemétszedési akciót is indított.

Kerékpárosbarát Munkahely

A Főigazgatóság a szemléletformálás és környezettudatosság jegyében is a kerékpározás iránti elkötelezettségben támogatja a munkatársak kerékpárral történő munkába járását, amelynek keretében megfelelő infrastruktúra kialakításával a kerékpárok biztonságos elhelyezéséhez fedett kerékpártároló, illetve a kerékpárral közlekedő munkatársak részére zuhanyzó és szerszámosláda is rendelkezésre áll.

A Főigazgatóság pályázat keretében Kerékpárosbarát Munkahely díjat is elnyert, illetve a kerékpározás népszerűsítése jegyében is további fejlesztéseket, programokat tervez megvalósítani.